Als nieuw OR-lid komt er veel op je af. Soms lijkt het een duik in het diepe. In de training/workshop/cursus die verzorgd wordt door Hans Gillissen bespreken we hoe de complexe wereld van de medezeggenschap eruitziet, bekijken we de plek van de OR in de organisatie, en worden de belangrijkste onderdelen van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) uitgelegd. Geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@getoutandconnect.nl of bel 06 23471936. Klik hier voor het programma.

Hans is naast trainer/coach en adviseur ook medezeggenschapsversterker. Hij werkt wekelijks met OR’en in de praktijk aan betere medezeggenschap. Als geen ander weet hij dan ook hoe grillig het “participatie-landschap” kan zijn. In zijn trainingen draagt die praktijkkennis bij aan een complete trainingservaring.

Uniek aan deze training is de locatie. Want je gaat op pad met de Get Out & Connect vergaderbus. Je wordt opgehaald bij een treinstation en naar een inspirerende plek gereden. (rijtijd +/_ 30 minuten). Aangekomen op de locatie wordt in de bus de training gegeven. En ook al is de bus nostalgisch, aan vergaderfaciliteiten is geen gebrek. Alles is aan boord om de training tot een succes te maken, zoals flexibele en comfortabele stoelen, meer dan genoeg stopcontacten, stoere keuken, ruim toilet en uiteraard gratis wifi. Zonder systeemplafond en voorverpakte koekjes, maar met verse koffie, chocolade en zelfgemaakte appeltaart. Alles bij elkaar opgeteld krijg je een training voorgeschoteld die je niet snel vergeet!

Kosten:                                               399 p.p.
(de training is vrijgesteld van BTW)
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 7

Inclusief lekkere lunch met heerlijke verse producten, onbeperkt water, thee en koffie met natuurlijk pure chocola en andere lekkernijen.
Gratis Wifi.

reacties eerdere deelnemers:

Was heel ontspannen en zeer informatief.”
“Super veel geleerd op een leuke afwisselende manier zonder dat het saai werd.”
“Ik heb een foto gemaakt voor thuis. Want anders geloven ze niet wat ik te vertellen heb.”
“Hans had een fijne afwisseling tussen de “droge materie” en praktijk. De stijl was interactief en leerzaam tegelijk.”